top of page
SkyHive+Team.jpeg

Wij zijn Tective Robotics

Tective is in 2019 opgericht door Jeffrey Miog en Mattijs Otten. Met een achtergrond in het zwerm robotica lab van de TU Delft, heeft onze interesse altijd gelegen in het toegankelijk maken van de voordelen die robots brengen. Zo hebben wij als doel onze klanten de voordelen van robotica op een toegankelijke manier te laten gebruiken

Jeffrey.png
Jeffrey
Miog

Founder

Jeffrey is specialized in electronics engineering, software & networking. A visionary, with long term goals.

Mattijs.png
Mattijs
Otten

Founder

Mattijs focuses on mechanical design and rapid prototyping. Precise and creative.

Frank.png
Frank
van Veelen

Co-founder

Frank's an expert in electronics design and high level software. He goes the extra mile to get things finished.

Team
Mark.jpg
Mark 
van Wijk

Mechanical

Mark's experience and knowledges lifts products to the next level. He demands high professional standards and applies a strong work ethic.

Joep.png
Joep
Meijers

Electronics & Software

Joep creates the circuit boards needed to control complex robotics. Full of energy and quick to pick up new skills.

PARTNERS

Wij werken samen met:

Geinteresseerd om samen te werken? Laat het ons weten!

Visie
Overview.png

Toekomstvisie

Binnen 10 minuten overal een in Nederland dronevlucht kunnen uitvoeren. Elke dag. Dat is ons doel. Waarom? Zodat bedrijven en overheden de voordelen van drones kunnen ervaren, zonder alle gedoe eromheen. Waarom zou iedereen een drone moeten kopen en zelf besturen, als we een gedeeld netwerk kunnen bieden waar de kosten juist worden gedeeld? Wij hebben als doel gesteld een totaal van 200 SkyHive's te plaatsen in Nederland, en zo een volledig dekkend drone netwerk te kunnen creëeren. Daarmee wordt Nederland veiliger en efficienter. Dit willen we doen op een manier waar iedereen blij mee is - en daarom willen we altijd in gesprek met mensen die willen meedenken. Want continue gezoem boven ons hoofd, dat wil natuurlijk niemand. Daarom zijn wij steeds in gesprek. Met de overheid. Met boeren. Met partners en collega bedrijven. Om tot een dronenetwerk te komen dat voor iedereen voordeel op levert!

bottom of page