top of page
SkyHive_Field3.jpg
Logo_Transparent_WhiteBackground.png

THE SKYHIVE NETWORK:

SAVING UP TO 70% ON CHEMICAL USAGE WITH OUR AFFORDABLE PRECISION SPRAYING MAPS, POWERED BY CROPTIC.AI

Het verbouwen van gewassen is uitdagend. Met honderden variabelen, een veranderend klimaat en steeds meer regelgeving neemt die uitdaging alleen maar toe. Wij geloven dat een plant-gebaseerde aanpak, waarbij elke plant precies de grondstoffen en aandacht krijgt die nodig is de toekomst heeft. Wij maken dat mogelijk, met accurate data op een betaalbaar prijsniveau. Want precisielandbouw moet zichzelf kunnen uitbetalen! Een aantal usecases:

MET HULP VAN HET CROSSROADS SUBSIDIEPROGRAMMA WORDEN OP DIT MOMENT DE EERSTE 3 DRONEHUBS GEPLAATST, OM DAGELIJKS HONDERDEN HECTARES IN BEELD TE KUNNEN BRENGEN

image.png
Crossroads_Interreg.png

In de praktijk: De SkyHive bij Van den Borne Aardappelen

Tective werkt samen met Van den Borne aardappelen aan een volledig autonome dronehub in Reusel, Brabant. Vanaf September 2024 verwachten we hier autonoom te mogen vliegen binnen het luchtruim van de Agri Drone Port Reusel. Binnen dit gebied valt ongeveer 80 hectare aan landbouwgrond.  Op dit moment wordt er al actief gebruikt gemaakt van drones om VRA (Variable Rate Application) toe te passen voor gewasbescherming, om zo besparingen tot 70% te kunnen realiseren op kosten van chemicalien, zonder kwaliteitsverlies, door o.a. gebruik te maken van precisiespuiten. Ook wordt er al gewerkt met ziektemonitoring. Met behulp van de SkyHive worden de kosten van het ophalen van dronedata met minimaal een factor 5 terug gedrongen tegenover de huidige situatie met piloten. Hieronder vindt u een overzichtsfilm inclusief interviews.

Logo_Transparent_DarkBackground.png
+31 6 23397591
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
Rotterdamseweg 370 A13, Delft, NL

Rotterdamseweg 370 A13 | 2629 HG, Delft, The Netherlands​

KvK: 75314797    |    BTW: NL860234721B01    |    IBAN: NL24 INGB 0009459222

bottom of page